Rijetko kada rođendanske proslave i njihove teme mogu biti tako zabavne za one koji tek postaju punoljetni kao i za one koji su dostigli svoje zlatne 50-te. Ali bez obzira koliko imate godina, foto kabina je uvijek glavna atrakcija na proslavama.

Da li ste otvorena osoba i volite da se slikate? Ko bi rado rezervirao preskupogog fotografa za rođendane ili stalno moliti prijatelje ili poznanike da fotografišu moju proslavu? Osim toga, izuzetno je neugodno uvijek gledati svoje goste kako prave selfije! Onda nas uopće ne čudi što je na raznim događajima, od vjenčanja preko rođendana do kompanijskih eventa, uvijek veliki red ispred photobootha!

Photobox je jednostavan uređaj koji radi fantastičan posao nasmijavanja ljudi, zabavljanje ljudi i stvaranja sjajnih uspomena!

Opuštena atmosfera sa gomilom različitih rekvizita koji daju posebnu dozu duhovitosti i uvlače sudionike u određenu priču zauvijek će biti zabilježena u obliku fotografije. Godinama kasnije, i dalje će izmamiti osmeh onome ko pogleda fotografiju na kojoj se zabavlja sa svojim društvom.

Ako tražite ideje za svoj 18., 30., ili 50. rođendan – photobox.ba je prava odluka!

Ako želite neke trenutke proslaviti radosno i dugo ih pamtiti, pozovite svoje prijatelje i pustite ih da se urone u različite uloge koje nude foto kabine. Brkovi na licu čine mnogo više smijeha i sreće na duge staze nego ukusna torta. Ostali stvari sa događaja traje samo onoliko koliko traje događaj. Fotografija produžava vrijeme trenutka kroz prisjećanje, dugo i još duže.

Koji drugi argumenti postoje za kutiju za fotografije na mojoj zabavi?

  • Zabava za sve goste
  • Odlična alternativa plesanju, igrica, i ostali zabava
  • Fotografije služe odlično kao čestitke gostiju

Odaberite moto vaše proslave

Dobre ideje za proslave često idu ruku pod ruku, pa osim iznajmljivanja foto kabine možete odrediti i temu proslave kako bi se gosti još više zabavili.

Tema može biti sve što vas zanima, od plaže do karnevala, retro sedamdesetih ili nečeg trendi. Pustite mašti na volju i dozvolite svojim gostima da na jedan dan budu neko drugi.

Photobox za proslave u unutrašnjem prostoru

Ako rođendan slavite u restoranu, kafiću ili drugom iznajmljenom prostoru, pitajte da li možete iznajmiti i postaviti photobox.

Prilikom iznajmljivanja štanda, recite nam za koju priliku iznajmljujete photobox, a mi ćemo pripremiti odgovarajuće rekvizite koji će donijeti dodatnu pozitivnu atmosferu. Možete ponijeti svoje rekvizite kako biste dodatno personalizirali događaj.
Osim našeg photobox-a, dobit ćete i online galeriju Vaše proslave, a svi mogu postaviti fotografije na svoje društvene mreže!

U zavisnosti od paketa koji uzmete, možete odabrati posebne pozadine, pa čak i iznajmiti crveni tepih i VIP tribine, ali i dobiti poklon iznenađenja od photobox.ba!

Volimo vas, Vaš photobox.ba!

Rezerviraj sad!

Provjerite naše profile na društvenim mrežama!