Iznajmljivanje photobox-a može vam pomoći da privučete goste i plasirate se putem društvenih kanala.

Kako?

Istraživanje je pokazalo da većina gostiju bira gdje će boraviti i večerati na osnovu fotografija koje vide na Instagramu. Izgradnja vidljivosti danas je sve više u rukama gostiju, a ako im date sredstvo i način da vas samostalno promoviraju, povećavate šanse da se glas o vama proširi – i to na najbolji način, kroz druge ljude.

I kako to funkcionira?

1. Gosti vole da se fotografišu sa photobox-om

Gdje god da se pojave, uređaji photobox-a privlače ljude. To je jednostavno trend. Ima samo nešto u tome da se nađete ispred kamere i da se pohvalite kako ste se dobro proveli. Ako u restoranu ili hotelu imate poseban kutak za foto kabine, imate i takozvani alat za društvene mreže koji će širiti glas o vama mnogo brže od pokušaja da sami zabavite ljude na društvenim kanalima.

2. Gosti su sretniji jer kući nose poklon ili suvenir!

Možda je u vašem restoranu uvijek gužva na ulazu, možda je vaš hotelski lobi dosadna zona u kojoj morate čekati u redu za prijavu i odlazak ili taksi koji mora doći… bez obzira kakav je vaš restoran ili hotel, nekima od gostiju će biti dosadno. Često u restoranu sretnete starog poznanika, ili jednostavno prijatelje – i dobijete priliku da se fotografirate

Ne znate kako da rešite ovaj problem?

Sigurno je rješenje da postavite photobox na mjesto koje ste otkrili kao potencijalno problematično i tako zabavite goste. Ako im vrijeme brže prođe uz uređaj photobox-a, bit će sretniji i zadovoljniji vašom uslugom!

3. Vidljivost marke sa sigurnošću

Fotografije gostiju mogu uključivati ​​naziv vašeg brenda, hashtag ili nešto drugo što će automatski povećati vidljivost vašeg brenda onima koji gledaju te fotografije. Osim toga, rijetko bacamo fotografije, tako da će gosti moći zapamtiti svoj boravak u vašem objektu.

4. Informacije o gostima

Možete pitati goste koji stoje ispred kamere i žele da dobiju snimak na svoj e-mail, naravno uz njihov pristanak. Kasnije možete koristiti ove e-poruke u promotivne svrhe. Rešili ste 2 problema sa jednim rešenjem.

Bez obzira na to šta želite da postignete iznajmljivanjem photobox-a, od gostiju ćete dobiti nešto zauzvrat, a gosti će dobiti lijep suvenir.

Iznajmite photobox na dan ili dva i isprobajte kako funkcionira. Nas tim može prilagoditi niz elemenata za vas i, u zavisnosti od paketa, čak isporučiti crveni tepih i VIP tribine.

Kontaktirajte nas i istražite mogućnosti!

Vaš photobox.ba

Rezerviraj sad!

Provjerite naše profile na društvenim mrežama!