Photobox.ba za poslovne zabave, događaje i sajmove!

Sa našim photobox-om na zabavi možete stvoriti trajne uspomene: i vaši zaposlenici i pozvani kupci i partnerske kompanije dugo će se sjećati vas i vašeg eventa zahvaljujući fotografijama. Ovo ne samo da jača vezu s vašim zaposlenicima, već je i besplatno oglašavanje. To photobox.ba čini vrijednom investicijom kako tijekom zabave i nakon nje.

Photobox.ba za vaš božićni domjenak, godišnjicu ili završetak projekta

Mnogo je razloga za vaše slavlje kompanije. Iznad svega, godišnji božićni domjenak jednostavno je dio većine kompanija. Sa našim photobox-om možete začiniti svoju božićnu zabavu: ne samo da vašim zaposlenicima i pozvanim kupcima daje prekrasne fotografije za uspomenu, već pruža i puno zabave na licu mjesta i omogućuje svima da puste svoju kreativnost na volju. S pravim božićnim dodacima možete stvoriti atmosferične i smiješne fotografije. To znači da su dosadni božićni domjenci, s kojih većina zaposlenika odlazi što ranije, stvar prošlosti.

Naravno, photobox na zabavi također je savršen vrhunac za proslavu uspješnog projekta ili kraja godine: budući da su zaposlenici ovom prilikom i onako u slavljeničkom raspoloženju, mogu sa photobox-om i uhvatiti svoje uspjeh zauvijek. Nakon uspješnog završetka, kohezija u timu se povećava i nastavak uspjeha je neizbježan. Pozovete li i kupca i svoje kontakte u njihovu kompaniju, i oni će dobiti trajne uspomene na uspješnu suradnju – i sigurno će se prvi sjetiti vašeg eventa kada bude nagrađen budući projekt.

Kako reklamirati svoj event photobox-om na zabavi

Photobox na zabavi vašeg eventa ne samo da osigurava raznolikost i dobro raspoloženje. Ako se pravilno koristi, također je učinkovit alat za marketing poslovnim partnerima. Photobox.ba vam nudi mogućnost da sami dizajnirate kolaže i okvire za fotografije iz photoboxa. Ako uz to navedete ne samo datum i prigodu korporativne zabave, već i svoj logo i poslovne podatke, osigurat ćete da će vaš event ostati u dugom sjećanju.

Ne čekajte da nas kontaktirate, mi vam nudimo najbolju uslugu!

Vaš photobox.ba!

Rezerviraj sad!

Provjerite naše profile na društvenim mrežama!