Photobox.ba na vjenčanju – Zašto photobox ne bi trebao izostati na vašem svadbenom prijemu!

U današnje vrijeme teško je zamisliti vjenčanja bez pozivnica, dekoracija stolova i cvjetnih aranžmana koji prate najnovije trendove! Šta je vjenčanje bez prave uspomene?

U današnje vrijeme također je teško zamisliti vjenčanje bez photoboxa – profesionalnog, modernog i stalno pripremanog uređaja prema vašim željama, opremljenog opremom najnovije generacije kako bi vaše fotografije, bile one vesele ili ozbiljne, uvijek bile savršene uspomene.

Kako zapravo radi photobox?

Photobox ili međunarodno nazvan photobooth je uređaj koji sadrži profesionalnu kameru, veliki ekran osjetljiv na dodir na kojem se gosti i mladenci mogu vidjeti dok fotografišu i pripremaju pozu dok printer najnovije generacije zahvaljujući kojem se vaše fotografije mogu odmah ispisati. Nakon što snimite fotografiju, možete pogledati svoju fotografiju, odštampati je ili ako vam se uopće ne sviđa, jednostavno ponovite cijeli proces dok ne dobijete fotografiju kojom ste zadovoljni!

Nakon fotografisanja imate priliku da odštampane fotografije zalijepite u guestbook – personaliziranu knjigu utisaka namijenjenu mladencima, koja je uključena u našim vjenčanim paketima i koja služi kao uspomena sa vjenčanja, ali i kao uspomena na dobru zabavu.

Zašto iznajmiti foto kabinu za svoje vjenčanje?

Dok vaš vjenčani fotograf dokumentira cijeli dan dok zabava zaista ne počne, dobijate sjajne snimke svih gostiju iz foto kabine (photobooth-a).

Photobox uvijek privlači sve gotovo magično. Čak i najnevoljniji fotograf može se jako zabaviti u foto kutiji sa samookidačem fotoaparata – posebno u kasnim satima. Bilo sa smiješnim pozama, smiješnim kostimima ili natpisima, možete kreirati opuštene fotografije koje će trajati godinama i koje će obilaziti u večernjim satima.

5 dobrih raloga zašto photobox treba na sve jednoj svadbi!

  • Gosti se sami brinu za zabavu
  • Gosti se međusobno podstiču na fotografisanje
  • Mlada i mladoženja ne moraju ni o čemu da brinu i imaju vremena za sve svoje goste
  • Svako ima jedinstveno sjećanje godinama nakon vjenčanja
  • Fotografije se mogu koristiti za knjigu gostiju

I bez obzira koliko ste ih puta doživjeli na drugim vjenčanjima, od photoboxa se jednostavno nećete umoriti. Zbog toga se fotografije iz photoboxa često koriste kao usluge za zabavu.

Kada treba da počnemo sa fotografisanjem?

Prije nego sto odaberete pravi photobox, je naš savjet da prvo razmislite kada želite započeti slikanje sa photobox-om. Postoje dva načina za početak otvaranja photobox-a:

1 | Započnite photobox na vjenčanju tokom dana

Dok ste otišli na fotografisanje, možete zabavljati svoje goste uz naš photobox. Ovo ima dodatnu prednost da ne morate da brinete o izvoru svetlosti.

Na primjer, kakva bi bila ideja da odaberete lijepu pozadinu koja odgovara konceptu vjenčanja i stavite je na pravo mjesto. Tako ćete imati briljantnu pozadinu za fotografije za jedinstvene osobne fotografije vaših gostiju, i gdje gosti provode i neko vrijeme, i uživaju!

Ako želite da koristite photobox i napolju, pri odabiru vodite računa da možete koristiti odabranu kutiju vani bez ikakvih problema i da je možete brzo prenijeti u zatvorenom prostoru u slučaju nevremena.

2 | Photobox poslije večere venčanja

Dok je proslava u punom jeku, možete napraviti odličnu promjenu između vrućih plesnih nastupa u sporednoj prostoriji sa kabinom za fotografije. Budući da gosti postaju sve zabavniji kasno u noć, ovo vrijeme obećava i da će fotografije biti sve opuštenije i zabavnije.

Ako photobox radi uveče, morate se pobrinuti da vaša photobox ima ugrađen blic ili ima sistem rasvjete. U suprotnom rezultati neće imati optimalno osvjetljenje. Ali pravo osvetljenje je uključeno u sve naše pakete!

Šta se događa nakon našeg vjenčanja?

Sve fotografije sa vašeg venčanja se postavljaju u takozvani „online album“ i imaćete pristup online galeriji, gdje možete preuzeti sve svoje fotografije! Sve fotografije sa vjenčanja možete pogledati pomoću QR koda i odmah ih postaviti na svoje društvene mreže!

Svi naši paketi uključuju transport, montažu i demontažu, neograničen broj fotografisanja i podršku naših ljubaznih hostesa koje su uvijek spremne pomoći ako negdje treba.

Naš zadatak je da Vam pružimo nezaboravnu zabavu i predivne uspomene, jer svaka zabava zaslužuje sretne goste, a na Vama je da uživate u pogodnostima photobox.ba. Zato rezervirajte naš photobox već danas!

Vidimo se vaš photobox.ba!

Rezerviraj sad!

Provjerite naše profile na društvenim mrežama!